Opened 7 years ago

Closed 6 years ago

Last modified 5 years ago

#1484403 closed Bugs (fixed)

strip <?xml ... ?> information

Reported by: maharaja Owned by:
Priority: 5 Milestone: 0.2-alpha
Component: Client Scripts Version: 0.1-beta
Severity: normal Keywords:
Cc:

Description

msg source:
<?xml version=3D"1.0" encoding=3D"UTF-8"?>

gives an output inside the email body of:
<?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?>

Attachments (2)

roundcube-scrnshot.jpg (117.2 KB) - added by edekzkrainykredek 6 years ago.
Screenshot
roundcube-bug (1 bytes) - added by edekzkrainykredek 5 years ago.
roundcube-bug

Download all attachments as: .zip

Change History (7)

comment:1 Changed 6 years ago by seansan

  • Milestone set to 0.1.1

Review in 1.1

comment:2 Changed 6 years ago by till

  • Resolution set to worksforme
  • Status changed from new to closed

No feedback, no accurate description, no test message. Closing for now.

comment:3 Changed 6 years ago by edekzkrainykredek

  • Resolution worksforme deleted
  • Status changed from closed to reopened

I confirm that this bug exists.

I'm using version 0.1.1.

I attach test message and screenshot.

Changed 6 years ago by edekzkrainykredek

Screenshot

comment:4 Changed 6 years ago by alec

  • Milestone changed from 0.1.1 to 0.1.2
  • Resolution set to fixed
  • Status changed from reopened to closed

Fixed in [d7a411f0]

Changed 5 years ago by edekzkrainykredek

roundcube-bug

comment:5 Changed 5 years ago by edekzkrainykredek

I've overwritten attachment because previous one was indexed by google.

Note: See TracTickets for help on using tickets.